​Energivejleder

​Flere og flere efterspørger gode råd til, hvordan der kan spares på energien. Med den genindførte BoligJobOrdning er der endnu et incitament til at få en bedre bolig, skåne klimaet og spare på udgifterne til varme og el. Mange boligejere kan dog ikke overskue, hvor det er bedst at begynde henne.

I Storkøbenhavn er der professionel hjælp og vejledning at hente hos den lokale installatør, Tvillingernes VVS & Tømrer.

Lavere varmeregning og højere boligværdi
Virksomheden har uddannet en Energivejleder, der ud over at være specialist inden for sit eget felt også kan vejlede om energibesparelser på tværs af fagområder.

Uddannelsen som Energivejleder betyder, at vi kan gennemgå en bolig og vejlede i forhold til f.eks. varme, ventilation og lys, og vi kan udføre energirenoveringen på den rigtige måde. Derudover kan vi vurdere, om det vil give mening at gøre noget ved andre dele af huset – f.eks. isoleringen. Samlet set kan det føre til en lavere varmeregning og en højere boligværdi – ud over, at det bliver mere behageligt at bo i huset,” siger Nicolaj og fortsætter:

Det er en god idé at starte med et Energivejleder-tjek for at få overblik over, hvilke løsninger der kan give de største besparelser, og i hvilken rækkefølge de skal udføres. Det kan vi hjælpe boligejerne med.”

Fradrag for energiforbedringerI 2015 fungerer BoligJobordningen som i 2014; fra 2016 understøtter den grøn omstilling, dvs. der er fradrag for lønudgifter ved en lang række energiforbedringer af boligen fx.eks. installation af solceller, jordvarme, gasfyr, fjernvarmeunits, varmeanlæg, varmepumper og varmestyringsanlæg.

Indhent et uforpligtende tilbud på VVS- og tømrerarbejde

Vi kører i Storkøbenhavn, Roskilde og Køge - kontakt os i dag!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​50 års samlet erfaring

Hos Tvillingernes VVS og Tømrer ApS har vi mange års erfaring. Rasmus har været VVS'er i 26 år og Nicolai har arbejdet som tømrer i 24 år.

Vi er certiferede VVS'ere

Tvillingernes VVS & Tømrer ApS er en autoriseret virksomhed, der leverer service og anlæg på udlejningsejendomme.

​Eksperter i §5.2 renoveringer

Vi foretager §5.2 renoveringer for udlejere, hvor vi totalrenoverer lejligheder med indsættelse af nyt køkken, bad m.m.

Autoriserede Quooker forhandlere

Vi leverer og installerer kvalitets vandhaner fra Quooker

Se mere om deres produkter​

Skal du have løst en VVS-opgave?

Lad os høre om den og afgive et godt tilbud.

Om Tvillingernes VVS & Tømrer

Tvillingernes VVS & Tømrer ApS er en autoriseret virksomhed, der leverer service og anlæg på udlejningsejendomme, for ejerforeninger og for andelsforeninger.

Således kører vi altid business-to-business (B2B). Vi er autoriseret i VVS installation af vand, varme og gas.

Kontaktoplysninger

Tvillingernes VVS og Tømrer ApS

CVR: 37657107

Svogerslevvej 2, 2700 Brønshøj

Klik her for rutevejledning

Tlf.: +45 34 10 40 80

E-mail: info@vvs-toemrer.dk

Autoriseret energivejleder

Hos Tvillingernes VVS & Tømrer er vi specialister inden for energivejledning og kan vejlede professionelt om energibesparelser på tværs af fagområder.