​Flere og flere efterspørger gode råd til, hvordan der kan spares på energien. Med den genindførte BoligJobOrdning er der endnu et incitament til at få en bedre bolig, skåne klimaet og spare på udgifterne til varme og el. Mange boligejere kan dog ikke overskue, hvor det er bedst at begynde henne.

I Storkøbenhavn er der professionel hjælp og vejledning at hente hos den lokale installatør, Tvillingernes VVS & Tømrer.

Lavere varmeregning og højere boligværdi
Virksomheden har uddannet en Energivejleder, der ud over at være specialist inden for sit eget felt også kan vejlede om energibesparelser på tværs af fagområder.

Uddannelsen som Energivejleder betyder, at vi kan gennemgå en bolig og vejlede i forhold til f.eks. varme, ventilation og lys, og vi kan udføre energirenoveringen på den rigtige måde. Derudover kan vi vurdere, om det vil give mening at gøre noget ved andre dele af huset – f.eks. isoleringen. Samlet set kan det føre til en lavere varmeregning og en højere boligværdi – ud over, at det bliver mere behageligt at bo i huset,” siger Nicolaj og fortsætter:

Det er en god idé at starte med et Energivejleder-tjek for at få overblik over, hvilke løsninger der kan give de største besparelser, og i hvilken rækkefølge de skal udføres. Det kan vi hjælpe boligejerne med.”

Fradrag for energiforbedringerI 2015 fungerer BoligJobordningen som i 2014; fra 2016 understøtter den grøn omstilling, dvs. der er fradrag for lønudgifter ved en lang række energiforbedringer af boligen fx.eks. installation af solceller, jordvarme, gasfyr, fjernvarmeunits, varmeanlæg, varmepumper og varmestyringsanlæg.

1

Mere information - kontakt os